Eminem - Godzilla ft. Juice WRLD (Türkçe Çeviri) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

19 Ocak 2020

Eminem - Godzilla ft. Juice WRLD (Türkçe Çeviri)

eminem music to be murdered ile ilgili görsel sonucu
Eminem ve yakın zamanda hayatını kaybeden genç rapçi Juice WRLD, ilk kez bir araya geliyor ve kendilerini canavarlara, özellikle Godzilla‘ya benzetiyor. Godzilla, inanılmaz derecede ölümcül olarak kabul edilen hayali bir deniz canavarıdır.
Bu parça Juice WRLD ve Eminem'in ilk işbirliği olarak rap tarihinde yerini alırken, Juice bundan öncesinde Eminem'i en büyük ilham kaynakları arasında saymıştı. Son zamanlarda çıkardığı şarkılarda da, örneğin “Lean Wit Me”‘de Eminem'e atıflarda bulunmaktaydı. 25 Ekim 2018'de, Tim Westwood TV'un programına katılan Juice WRLD, farklı Eminem beat'leri üstüne bir saatten uzun süre boyunca freestyle atmıştı.
Ayrıca bu parça, Juice WRLD'ün ölümünden sonra yer aldığı ilk şarkı olma özelliğini de taşıyor. 21'inci yaş gününe girdikten sadece 6 gün sonra, 8 Aralık 2019'da, Juice WRLD hayata gözlerini yumdu. Normalde Juice WRLD'ün şarkıda bir verse'ü de olacaktı ancak ölümünden önce sadece nakaratın kaydını alabildi. Sonraları, albüm çıktığı gün, XXL dergisi, Juice WRLD'ün Godzillaparçası için kayıt aldığı gün çekilmiş bir fotoğrafı internette paylaştı.
Çeviri: Emin Demircan


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder