Eminem - Not Alike ft. Royce Da 5'9" (Türkçe Çeviri + Açıklamalı) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

7 Eylül 2018

Eminem - Not Alike ft. Royce Da 5'9" (Türkçe Çeviri + Açıklamalı)


Not Alike, Kamikaze'nin mumble rapçileri dissleme temasını sürdürüyor.
İlk beat'te Tay Keith adlı prodüktörümüz, Drake ve Blocboy JB'in “Look Alive” parçasının beatini taklit ediyor. Bu da modern zamanın trap beatlerine uygun bir örnek niteliği taşıyor. İkinci beatte Ronny J prodüktör koltuğunda. Bu beat ise “SoundCloud rap'i” tipindeki beatlere benzetilmiş. Ayrıca Eminem, akıllıca bir şekilde nakaratta Migos'un “Bad and Boujee” parçasındaki flowunu taklit ediyor ve bu tarz trap beatler üstüne aynı basit flowu devam ettirmenin ne kadar kolay olduğunu gösteriyor. Ayriyeten aynı lirikleri tekrar etme, gelişigüzel lirikler ve alaycı tavır, modern trap'in ana temalarını yansıtıyor. Eminem çok güzel bir şekilde modern rap'i taklit ederek, dalgaya alarak onu eleştiriyor.
MGK'ye atılan apaçık diss nedeniyle, bu parça albümün en çok konuşulan parçalarından biri oldu. Ve MGK, bunun üzerine 3 gün sonra “Rap Devil”adında bir diss parçası yayınladı.

Çeviri: Emin Demircan


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder