Eminem - Offended (Türkçe Çeviri + Açıklamalı + İnceleme) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

21 Ocak 2018

Eminem - Offended (Türkçe Çeviri + Açıklamalı + İnceleme)


Albümdeki en iyi 3 şarkıdan biri. Dibine kadar rap. Verseleri birdenbire garip ve komik nakaratlarla kesmesi çok hoşuma gitti. Framed deki Ivanka Trump göndermesini tekrar ama daha iyi bir şekilde kullanıyor. Tarz olarak ShadyXV'yi andıran bir şarkı. Özellikle Bazı kısımlarda Vegas'ı. Söz ve içerik ise #MMLP2'deki Evil Twin'in gelişmiş hali. Ve asıl bomba. O garip ve eğlenceli nakarat. Oldukça bilindik bir ninniyi sample almış. Bu kadar ciddi bir şarkıda bir ninni baz alınarak yapılan aşırı hoş eğlenceli bir nakarat.
Flow kusursuz. Arada öyle bir coşuyor ki resmen adam gibi flow yapmasını özlemişim dedirtiyor. Elli kere flow değiştiriyor. Tam bir tekbik rap. Flex ile de Rap God rekorunu kırıyor Eminem.
Her şeyiyle harika bir şarkı benim için. Albümdeki en iyi şarkılar arasında çok üst sıralarda.
Ayrıca Eminem en sonda saniyede 6,71 kelime söyleyerek, saniyede 6,5 kelime söylediği “Rap God” şarkısının rekorunu kırıyor. Her iki şarkıda da on satırda ışık hızına ulaşıyor!

Çeviri ve Açıklamalar: Emin Demircan (twitter.com/NomadCRY
                                                               Facebook.com/NomadCRY1)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder