P!nk - Revenge feat. Eminem [Türkçe Çeviri + Açıklamalı] - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

14 Ekim 2017

P!nk - Revenge feat. Eminem [Türkçe Çeviri + Açıklamalı]







Revenge, P!nk'in Beautiful Trauma albümünün 2. single'ı. Ve P!nk ile Eminem'in 3. düet çalışması. 2010'da yaptıkları ses getiren Won’t Back Down parçasından sonra 2012'de P!nk'in albümünde Here Comes The Weekend şarkısında bir araya gelmişlerdi.
Şarkı konu olarak eski sevgiliden komik, eğlenceli bir yaklaşımla intikam almayı anlatıyor.
Klip çekildi. Çok yakında yayınlanması bekleniyor.
Şarkı benim beklentilerimin üstünde oldu açıkçası. İkinci bir Here Comes The Weekend vakası bekliyordum ama çok daha güzel çıktı benim için. Şarkının konusu ve yapısı belli, çerezlik, zevkle dinlenecek basit, anlaşılır bir şarkı. Muazzam bir Eminem performansı da beklememek lazım. Ama o ince Shady sesli Eminem'in yine kaçık şeyler anlatmasını özlemişiz cidden. Ve bir süredir uyguladığı beat yani ritim ile uyumsuz giden flow'unu, söyleyiş tarzını bu şarkıda uygulamaması çok iyi olmuş. Eminem, basit bir şarkı bu deyip kestirip atmamış, yine güzel kelime oyunları ve metaforlarla şarkıyı zenginleştirmiş. Beatle harika bir uyum içinde giden flow'u da cabası. İyi okumalar.

Çeviri ve Açıklamalar: Emin Demircan

Kişisel hesaplar


Sayfa hesapları