Eminem gerçekten fazla mı küfrediyor? - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

28 Mart 2014

Eminem gerçekten fazla mı küfrediyor?



Kimse kendi üstüne alınmasın. Genele yazılmış bir yazıdır. 

Hayır fazla küfretmiyor amına koyim. Siz anlamıyorsunuz. Adamın dediği her fuck kelimesini her motherfucker kelimesini küfür anlıyorsunuz. Türk olduğunuz yabancı olmadığınız için bilmiyorsunuz. Bu kelimelerin çoğu zaman bir anlamı yok, öylesine konuluyor ya da deyim olduğu için kullanılıyor. Kafiye olsun diye konuluyor veya söylenişi güzel olduğu için konuluyor. Yani evet bok yere konuluyor amına koyayım. Ya da bazen iyi anlama bile geliyor mesela "muhteşem, harika, çok güzel" anlamları da var. 

Mesela fuckin' awesome dersen olağanüstü derecede mükemmel demek olur. I'm fuckin' love you dersen seni deli gibi seviyorum olur. Siz anlamıyorsunuz ve adamın küfürbaz olduğunu sanıyorsunuz. Yabancılarda herkes küfrediyor, küçücük çocuklar evde küfrederek dolaşıyor. Eminem fazla küfretmiyor mu diyorsunuz ama izlediğiniz filmlerde her karakter film boyunca küfürleri yağdırıyor ama onlar küfürbaz olmuyor çünkü onlar oyuncu onlar işini yapıyor!
Peki Eminem ne? O da sanatçı dimi? Hem de bir rapper. 

Küfür rap in doğasında vardır ve küfür rap te her zaman oldu ve olacak. Rap, zencilerin, varoşların isyan, ayaklanma, protesto müziğidir, siz amına koduklarım bir şeye isyan ederken küfür etmez misiniz? Sanki kendiniz hayatınızda hiç küfür etmiyorsunuz. Sanki kendiniz çok terbiyelisiniz. Ayağınızı masaya çarptığınızda bile hassiktir amına koyim diyen sizler adam küfür edince garip karşılıyorsunuz. Hem de çoğu küfür, gerçekten küfür olmadığı halde...

Mesela siz lanet olası aptallar Rap God'ı dinlerken Eminem "..to meet Run DMC and induct them into the motherfuckin' Rock'n Roll Hall of Fame" dediğinde o motherfuckin' kelimesini küfür sandınız ve belki de Eminem'in rock'a küfür ettiğini bile düşündünüz. Halbuki siz beynini siktiğimin malları, o kelimenin orada "muhteşem" anlamında kullanıldığını anlamadınız. Bilmiyordunuz. Eminem'in burada bahsettiği şeyden bile haberiniz yoktu. 2009'da müzik hayatında 25. yılını dolduran Run DMC'nin Hall of Fame müzesine alınırken onları sahneye çağıran kişi Eminem olmuştu. Evet salaklar bilmiyordunuz bunu. Olmayan beyninizi sikeyim sizin. 

Eminem küfür etmiyor amına koduklarım, rapper ların neredeyse tamamına yakını bu adamdan daha fazla küfür ediyor. Ama siz çoğunu tanımıyorsunuz çünkü rap ten anlamıyorsunuz. Evet şu an göz önünde olan ünlü olan rapper lardan daha çok küfür ediyor Eminem, bu doğru ama bunların hepsi küfür değil. 

Bir daha da bana bu adam niye bu kadar çok küfür ediyor demeyin sikikler.

Evet Slim Shady zamanında iğrenç küfürleri vardı doğru hak veriyorum ama o zaman bu adam adam değildi ergen bir velet idi ve bunu kendi söylüyor. 27 yaşındayken yaptığı Whether or Not şarkısında "Ben 27 yaşında olan ama 11 yaşında birinin kafasına sahip olan biriyim."

Rhyme or Reason'da da diyor. "10 yaşında dejenere olmuş bir veledim."  Hatta küçülmüş bu adam 1 yaş. Her 15 yılda 1 yaş küçülüyor demek ki :D

Ama o Slim Shady artık yok dimi beyinsizler? O asi, küfürbaz, terbiyesiz, ergen ruhlu Slim Shady yok. Eminem artık olgunlaştı. Sözleri de olgunlaştı. Artık terbiyesiz küfürler duymuyoruz. Siz sadece adam her "fuck" dediğinde "Oha fuck dedi ya la" moduna giren beyinsizlersiniz.

Kişisel hesaplarım

Yazı: Emin Demircan 

twitter.com/EminemTurkeyBlg (Blog Twitter adresi. Mutlaka takip edin.)
twitter.com/plzcek (Öbür yöneticimiz) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder