Eminem - The Storm (Freestyle) [Türkçe Çeviri + Açıklamalı] - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

12 Ekim 2017

Eminem - The Storm (Freestyle) [Türkçe Çeviri + Açıklamalı]



Eminem, Dj Khaled'ın sunduğu 2017 BET Hip-Hop Ödülleri'nde yaptığı bu cypher freestyle ile direkt olarak Donald Trump'ı hedef alıyor. Nükleer savaştan, vergilerden, siyahilerden, yapılan ırkçılıktan ve Trump'ın yanlış politika uyguladığı daha pek çok konudan bahsediyor.
Eminem 2016'da yayınladığı “Campaign Speech” adlı freestyle'ında da Trump karşıtı şeyler söylemişti.
Sonrasında da 2017'nin Şubat ayında Big Sean'ın No Favors şarkısına konuk olmuş ve yine Trump'a diss atmıştı.
Bunların haricinde, Ağustos 2017'den itibaren, Eminem konserlerinde “Fuck Trump” sözünü sürekli tekrarladı.
Eminem yine ortalığın anasını ağlattı. Eminem yine gündemde. Donald J. Trump’a fütursuzca geçirdiği 4.5 dakikalık freestyle'ı ile LeBron James’ten tutun da Eminem'in laf attığı Ellen DeGeneres’a, pek çok siyasiye, kitap yazarına, Snoop Dogg'dan J.Cole’a kadar herkesin övgüsünü aldı. Freestyle 12 saatte 5.4 Milyon izlendi. Saatlerdir Amerika gündeminde, Twitter’da #1 sırada. Dünya gündeminde de saatlerdir yer almakta. Tüm haberler ve gazete siteleri Eminem'den söz etmekte. Bu adamın popülerliğinin hiçbir zaman bitmeyeceğini, aylarca yıllarca sessiz kalsa da tek bir hareketiyle tüm dünyanın adından söz etmesini sağlayabileceğini tekrardan görmüş olduk. Yine tek hareketiyle tüm ilgileri üzerine çekti.

Çeviri ve Açıklamalar: Emin Demircan

Kişisel hesaplar


Sayfa hesapları