Skylar Grey - Kill For You feat. Eminem (Türkçe Çeviri + Açıklamalı) - Eminem Turkey | Eminem Hakkında Haberler, Çeviriler, Videolar

Breaking

23 Eylül 2016

Skylar Grey - Kill For You feat. Eminem (Türkçe Çeviri + Açıklamalı)



Kill For You, Bonnie ve Clyde,‘dan esinlenerek yazılmış bir şarkı. Skylar = Bonnie, Clyde ise Eminem olarak düşünülebilir. Şarkıda Skylar, Eminem'in karakterine körkütük aşık ve onun için her şeyi yapabilecek bir konumda. Yaptıkları şeyler ne kadar kötü olursa olsun, Skylar bunu yapmaya hazır, bu birini öldürmek olsa bile. Şarkı, Eminem'in Skylar'a kurduğu baskıyı çok güzel bir şekilde anlatıyor.
Eminem normalde şarkıda yer almayacaktı, ancak son anda bir verse gönderdi. Skylar Grey şarkı hakkında “Kill For You'yu yazmaya başladığım ilk günden beri ‘Bu şarkı bir düet olsaydı çok daha güçlü ve anlamlı olurdu.’ diye düşünüyordum ve Eminem şarkıya bir verse ekledi, şoka girmiş gibiydim.” demiştir. 
Skylar Grey, bu şarkının demo halini, Detroit'te Nisan ayındaki konserde söylemiştir. (https://youtu.be/Mq4kqBNjBEg) Şarkıda tabi Eminem'in verse'ü bulunmamaktaydı o zamanlar. Ancak Skylar, demo versiyonundan sadece Nakarat ve Köprü kısımlarını aldı. Ve Skylar full şarkıda kendi verse'lerini de değiştirdi. Ayriyeten bir de Eminem verse'ü eklendi.
Aslında bu şarkıyı Skylar, Rihanna için yazmışa benziyor. Çünkü ta 2 yıl önce Rihanna, şarkının nakaratının bir kısmını tweetlemişti. Geçen 2 yıl içinde şarkı Skylar Grey'in olmuş.






Çeviri ve Açıklamalar: Emin Demircan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder